Dragon City Olimpos Adası Açma ve Ejderhaları Alma Hilesi

Dragon City Olimpos Adası Açma ve Ejderhaları Alma Hilesi 
Dragon City Olimpos Adası Açma ve Poseidon, Hades, Atlas Ejderhalarına sahip olma hilesi ile karşınızdayız sevgili arkadaşlar. Hilemiz ve detaylı anlatımı için basamakları dikkatlice inceleyin ve Videoyu mutlaka izleyin.
Oyun giriş yapın ve sizlerden istenen görevlere bakın. Bazıları hile ile bazıları ise altın ve foodlarınızı kullarak yapacağınız görevler arkadaşlar. Altın ve Foodu yetersiz olan arkadaşlar için konu içerisine Dragon City Altın ve Dragon City Food Hilesi ekliyoruz.
dcbonustr

Gördüğünüz gibi gerekli olan görevler sıralanmış durumda. Yukarıdaki resimde Olimpos Adası Açma ile alakalı görevler var. Altınlarınız azalsada diğer 2 görevi hile sitesi ile yapacaksınız.
dcejderhat
Yukarıdaki resimdeki Poseidon ejderhası için gerekli olan görevler. Hile ile 3. görevi tamaladım . Videoda anlatımı mevcut. 2. görevinde bir kısmını yaptım fakat hile ile tek seferde 200 kolye alıyorsunuz ve toplam 4000 kolye almanız gerekli. 1. Görevi ise food ile hallediyorsunuz.
dragoncity_t

Gerekli site yukarıdaki şekildedir. Facebook ıd ve session ıd bildilerinizi girip fotoğraftaki ve videodaki şekilde basamklara devam edin.

dct

Event Olympus Island seçeneğinden hileye başlayın ve tüm edjerhalar ile Olimpos Adası sizlerin olsun.

olimposadası

Tüm basamkalrı bitirdiğinizde adayı açıyorsunuz. Gördüğünüz gibi resimli halini sizlere sunuyoruz. Fakat ejderhalar için devam etmeniz gerekiyor. Hilenin detaylı anlatımı için videoyu izleyin.
Gerekli Site adresi  : TIKLA
Dragon City Food ve Altın Hilesi TIKLA
Hile Anlatım Videosu
SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider