Pool Live Tour kupa ve menzil hilesi (Bansız)

Pool Live Tour kupa ve menzil hilesi (Bansız) 
Merhaba arkadaşlar sizlere Pool Live Tour  hilesi olarak harika bir olayı öğretiyoruz.
Bıktınız değil mi ban riskinden? İşe yaramaz sitelerin ve grupların denemeden verdiği bu tür hileler sizleri 1 hafta veya ömür boyu oyundan attırıyor. İşte sizlere ban ihtimali olmayan basit bir hatayı kullanarak hem menzil hemde kupaları kazanarak nasıl para yapabileceğinizi öğreteceğim.
Öncelikle opera tarayıcısını öneriyorum. Bu tarayıcıdan yapacağız. İçinizde video izleyemeyenler için basitçe anlatacağım. Herkes bugün bu işi halletmiş olacaktır=)
pool-live-tour-hile
Hile anlatımı;
1- Kupa hilesi: Kupa için oyunu tarayıcıdan açınız.Cheat engine ile hızı 0 yaptıktan sonra  oynaya basın ve yandan harita değiştirin. 100.000 lik yazıya gelince hızı 1 yapın ve tamam diyin. Beklediğinizde 10 paraya bile oynasanız 100binlik masada olduğunuzu göreceksiniz. Tekrar uyarıyorum eğer masa eski haline geri dönerse Opera tarayıcsını yükleyin ve ordan deneyiniz.
2- Menzil hilesi: Menzil hilesi ise kupa hilesinden biraz farklıdır. Aynı şekilde hızı 0 yapıyoruz ve 5e kadar sayıyoruz bu arada haritada değişiyoruz. 5 saniye sonra hızı tekrar 1 yapın. Masada menzilinizin olduğunu göreceksiniz.
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider