ShadowGun DeadZone oyunu mermi ve can hilesi

ShadowGun DeadZone oyunu mermi ve can hilesi 
ShadowGun DeadZone hile mi arıyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz. Türünün en iyi oyunlarından biri olan ve counter strike tarzı olan oyunumuzda sizlere mermi ve can hilesini veriyoruz.
Oyunda en önemli şey sanırım mermi. Önemli anlarda biten mermi sizleri zora düşürebiliyor. Fakat ya sonsuz merminiz olsa da tarayarak gitseniz? Eğlence tavanda arkadaşlar hemde aşırı eğlence=) Eğer eliniz alışkınsa bu hile ile beraber oyunumuzda büyük bir avantaja sahip olacaksınız. Can hilesi 4. seviyeden sonra açılmaktadır.
ShadowGunDeadZone-hile
Hile yapılışı; Programı ve cheat engineyi indirin. Daha sonra oyunu ve programı açınız. Oyuna sadece mozilladan giriniz. Plugins-contanneri seçip altındaki “attack” tuşuna basın ve aktif edin. Daha sonra oyuna başlayın ve 1 mermi harcayın. “ESC “tuşuna basın ve oyunu durdurun. Daha sonra orta bölümden mermiye tıklayıp sağ taraftan “enable” diyin. Oyuna döndüğünüzde merminiz sınırsız olacaktır. Can hileside aynı yolla yapılmaktadır.Önemli olan birkaç kurşuna maruz kalın ve canınızın gittiğini hissedin. Daha sonra güvenli bir bölgeye kaçıp hemen esc basıp canı aktif edin. 4. seviye ve sonrasında çalışmaktadır.
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
Gerekli Dosya : TIKLA

SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider