Timeless Gems Hilesi


Timeless Gems oyunu gerçekten klasik bir eşleştirme oyunundan farklı güzel bir oyun. Oyunun içinde o kadar farklı bölümler var ki şaşıracaksınız. 5. seviyedeyken birden başka bir bölümde 1. seviyeden devam ediyorsunuz. Zarlar, Kelimeler, renk renk taşlar içeren farklı ve denenesi bir oyun. Hala denemediyseniz tavsiye ederim. Hilesi ise :
1. Timeless Gems Altın Hilesi : Bu hile ile çok fazla coins altın kazanacaksınız ve güçlendricileri ve boosterları sınırsız alabileceksiniz.
2. Timeless Gems Hamle Hilesi : Tam 100 hamleniz olacak ve hileyi aktif ettikten sonra iptal ederseniz 99dan aşağıya doğru inecek.
3. Timeless Gems Skor Hilesi :Tam 1 milyon skorunuz olacak.
Hile Anlatımı : Cheat Engine olmayanlar linkten indirsin ve hile programını indirin. Oyunda videodaki gibi hileyi aktif edip bir bölüm oynayın. Çökmeler olabilir videoyu o yüzden bu şekilde ekledim. Sıkıntısı olamadığını görmeniz için. Yeni bir bölümde oynarken hileyi bir kaç hamle sonra aktif ve hamle ve skor hilesini aktif ettikten sonra bir kaç hamle yaptıktan sonra iptal edin. Hamleniz 99dan aşağıya inecek ve skorunuz 1 milyondan fazla artmaya devam edecektir. Altın hilesi ile de boosteres alın.
Timeless Gems OYNA
Cheat Engine Olmadan Dosya Çalışmaz : TIKLA
Gerekli Dosya : TIKLA
Hile Anlatım Videosu

SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider