Farm Heroes Saga Sonsuz Hilesi

Farm Heroes Saga Sonsuz Hilesi konusu ile sizinleyiz.
Farm Heroes Saga Sonsuz Hilesi içeriği ; Farm Heroes Saga Hilesi, Farm Heroes Saga Hileleri, Farm Heroes Saga Hile, Farm Heroes Saga Fasulya Hilesi için sitemizden ayrılmayın.

Farm Heroes Saga Hedef ve Skor Hilesi konusu ile sizinleyiz.

Farm Heroes Saga Hilesi, Farm Heroes Saga Hileleri, Farm Heroes Saga Hedef Hilesi, Farm Heroes Saga Skor Hilesi , Farm Heroes Saga Hile Programı ve Facebook Oyun Hileleri için bizden ayrılmayın.
Farm Heroes Saga Tüm Hileler için TIKLA
Farm Heroes Saga Hilesi ile kazandıklarınız ;
Farm Heroes Saga oyunu bölümleri hedef üzerine kuruludur sizlerden 30 – 40 adet çilek ,güneş vs biriktirmeniz isteniyor. Siz bir tane sahip olduğunuz da 400 adet biriktirmiş olsanız nasıl olur ? Farm Heroes Saga bölümleri kolaylık ile biter. Skor Hilesi ile de aktif ettiğiniz de yüksek skorlar yaparak pek çok rakibinizi alt edebilirsiniz.
Farm Heroes Saga Hilesi Nasıl Yapılır ?
farmheroes-saga-bonus
Öncelikle oyuna girin ve hile programını açın. Hile Programında sadece tarayıcınızı seçin ve bekleyin. Farm Heroes Saga oyununa dönüp bir iki hamle yapın. Hedef Hilesini aktif etmek için biriktirmeniz gereken yukarıda sizden istenen görevden 1 adet gerçekleştirmiş olmanız gerekiyor. Skor Hilesini aktif etmek içinde ufak da olsa bir puan almış olmanız gerekiyor. Hepsi bu sevgili bonus ailesi.
Hile anlatım videosu yukarıda olup detaylı gösterilmiştir.
Hile için gerekli Program Cheat Engine İndir  (Yok ise indirin )
Farm Heroes Saga Hile Programı
Farm Heroes Saga Hile Programı Alternatifi



Farm Heroes Saga oyununda fasulye hilesi ile sizlerleyiz.
Sonsuz Fasulye Hilesi demek sizler için oyun için çok önemli bir hile demek arkadaşlar. İstediğiniz kadar fasulyeye sahip olmak artık çok basit. Yapmanız gereken verdiğimiz gerekli site adresine giderek SessionKey numaranızı ve dilediğiniz kadar fasulye miktarını yazmak olmalı.
Gerekli Hile Sitesi Tıkla

Hile Nasıl Yapılıyor ?

Bu başlık altında sizlere Farm Heroes Saga gibi King firmasına ait oyunlarda tıpkı Dragon City oyununda olduğu gibi nasıl  SessionKey bulmanız gerektiğini anlatacağım.
Oyuna girin ve boşluğa sağ tıklayın.
farmheroessaga
Geçerli Çerçeve ve Çerçeve kaynağını göster diyeceksiniz.
farmheroessaga2

Açılan Kodlarla dolu sayfada Ctrl + F tuşlarına aynı anda basın ve aşağıda bir kutucuk açılmasını sağlayın.
O kutucuğa sessionkey yazın ve yukarıda kodların için çıkan sessionkey numaranızı bulmuş olacaksınız. ” ” tırnak için de kalan tüm kodu kopyalayın.
farmheroessaga3

Gerekli Site adresinde Session Key numaranızı yazın ve istediğiniz fasulye miktarını yazıp Submit seçeneğine tıklayın.
Oyuna dönüp sayfayı yenilediğiniz de fasulye miktarınız sizi mutlu edecek.
Dikkat edilmesi gereken bir nokta ise her defasında yeni SessionKey numarası bulmanız gerekiyor.
NOT: Çok abartılı değerler girerseniz tek seferde banlanabilirsiniz.
Hile Anlatım Videosu Yukarıdadır.

Merhaba arkadaşlar işte sizlere uzun zamandır veremediğimiz Farm Heroes Saganin harika hileleri.Şimdi sizlere Can fasulye ve güçlendirici hilesini sunacağiz.
Arkadaşlar Farm Heroes Saga oyunumuz biliyorsunuz ki eşleştirme oyunlarindan birisidir.Fakat bu oyun diğer eşleştirme türü oyunlara benzemiyor daha değişiktir.Diğer oyunlarimizda şekerlemeler nesneler toplar baloncuklar eşleştirirken bu oyunumuzda günlük hayatta gördüğümüz meyveleri sebzeleri eşleştirerek puan kazanmaya çalişiyoruz.Oyun candy crush saga yapimcisi olan KİNG tarafindan yapilmis ve geliştirilmis harika bir oyundur.Oyunumuzda sadace eşleştirme yoktur bunun yaninda görevlerde mevcuttur.
Nasil Görevler ?
Görevlerimiz oyun esnasinda başlamaktadir.Örnek olarak vericeksek bizden 120 tane fasulye toplamamizi ister bizde o sira fasulyeleri eşleştirerek fasulye kazanmaya başlariz.120 fasulyeye ulaşincada görevimizi tamamlamiş oluruz.Görevleri yaparak daha çok puan kazanabiliriz daha çok xp daha çok para.
Oyun tam olarak nasil oynanır ?
Oyunumuzda bölümler mevcuttur bu bölümleri bitirmek epey zordur fakat şimdi anlaticagimiz yazi sayesinde bir nebzede olsa kolaylaştirmaya çalişacağiz.Oyunumuzda başladigimizda rastgele bir bölüme girelim.Oyunumuzun sol tarafinda görev listesi olacaktır.Buradan örnek 100 domates 100 fasulye istiyor ilk önce bu görevleri bitiriyoruz aksi taktirde oyunu kaybederiz ve can kaybina ugrariz.O yüzden can kaybi yaşamamak için ilk önce görevlerimizi tamamlamamiz gerekir.Görevlerimizi tamamladiktan sonra oyunu normal oynuyarak daha çok puan kazanmaya çalisiriz.Puan kazanmak içinse meyve-sebzelerimizin ayni olacak şekilde ayni renk ayni şekil yan yana üst üstte alt altta getirerek eşleştirip puanlar kazaniyoruz.
Şimdi vereceğimiz hilede neler var ve ne işe yararlar ?
Can Hilesi
Arkadaşlar bu hile sayesinde oyuna başladigimizda beceremediğimiz veyatta teknik sorunlardan dolayi oyunu kapattigimizda kaybettigimizde bizden bir can gider.Oyun bize 5 can sunar ve bu 5 cani bitirirsek malesef oyunumuzda belli bi süre durur.Çünkü canlarimiz biterse eğer 10 dakikalik bir süre içinde yeni bir can geliyor bunuda kimse beklemek istemez o yüzden size can hilesini vereceğiz.Bu hile sayesinde istediginiz kadar teknik sorun yaşayin istediginiz kadar beceremeyin kaybedin hiç merak etmeyin caniniz asla gitmiyecek.
Fasulye Hilesi
Arkadaşlar biliyorsunuz ki oyunumuzda görevler var ve bu görevler genellikle fasulye olur.Oyun bizden hep fasulye ister bizde fasulyeleri kazanarak görevlerimizi bitirmeye çalişiriz.Bazense fasulyeleri eşleştircek başka bir fasulye bulamayiz böylece fasulye kazanamayip oyunu kaybederiz.Şimdi sizlere vereceğimiz hilede fasulye hileside bulunuyor.Bu ne işe yarar diyorsaniz sizlere 1 kerede 120 tane fasulye verir.Bu fasulyelerle oyunu kazanabilirsiniz.
Güçlendirici Hilesi
Arkadaşlar oyunumuzda kürek gibi güçlendiriciler bulunmaktadir.Oyun yapimcilari bunlar bize kolaylık sağlansin diye koyduklari ekstra bir şeydir fakat bunlar parayla satilmaktadir.Satin almak içinde sanirim oyuna gerçek para yatirmamiz gerekiyor ki biz bonusgala.com olarak asla paranizi oyuna yatirin istemeyiz.Şimdi vereceğimiz hile sayesinde kürek güçlendiriciniz sinirsiz olacak onu hep kullanabilceksiniz.
Gerekli Site : TIKLA
SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider