Cafeland Yemek Hilesi

Cafeland Yemek Hilesi konumuz ile sizlerleyiz.

Cafeland Hilesi, Cafeland Hileleri, Cafeland Hile, Cafeland Yemek Hilesi, Cafeland Sonsuz Yemek Hilesi sizlerle. Cafeland oyunu tüm hileler kategorimize girerek farklı çalışan Cafeland Hilelerine de göz atmayı ihmal etmeyin. İstediğiniz tüm facebook oyunları için sizlere yardımcı olmaya sitemiz bonusgala Cafeland gibi oynadığınız pek çok Facebook oyununun hilesini barındırmaktadır.
Cafeland Yemek Hilesi Neler Kazandırır ?
Cafeland Yemek Hilesi sayesinde oyunda ki Hediye gönder kısmında bulunan 56 adet yemeğe sınırsız bir şekilde sahip olabilirsiniz. İstediğiniz tüm yemekleri sınırsız sayıda almak için aşağıda ki basamakları dikkatle inceleyin.
Cafeland Hediye yemekleri hangileridir?
Her hediye sayfasında 6 adet yemek bulunmaktadır ve tam 9 sayfa yemek gönderebilirsiniz. Ben size örenk bir kaç tane göstereceğim.
cafeland-yemek1

cafeland-yemek2
cafeland-yemek3

Bunlar sadece birer örnek arkadaşlar daha pek çok seçenek için hemen oyuna girin ve hediye gönder kısmından neler kazanacağınıza bakın.
Cafeland Hilesi Nasıl Yapılır ?
Hile de belki de önemli faktör tüm hediyelere sonsuz olarak sahip olabilmeniz .Peki bu hile nasıl yapılıyor?
Hile için gerekenler
1. Moziila Firefox Tarayıcı : Mozilla İndir
2. Tamper Data Eklentisi : Tamper Data Eklentisi İndir
Mozilla tarayıcısı olmayanlar hemen İndirsin. Mozilla tarayıcınızdan açarak Tamper Data eklentisini Mozilla tarayıcınıza kurun.
Tamper Data Nasıl Kurulur ?
1. Tamper Data indir linkini Mozilla tarayıdan açın. Add to Firefox seçeneğine tıklayın.
mozilla-tamperdata

2. Karşınıza çıkan Şimdi Kur yazısına tıklayın.
mozilla-tamperdata2
3. Şimdi yeniden başlat kısmına tıklayın ve Mozilla Tarayıcınızı yeniden başlatın.
mozilla-tamperdata3
4. Eklenti Mozilla Firefox tarayıcınıza kuruldu. Görmek için Yukarıdan Araçlar–>Eklentiler kısmına tıklayın.
mozilla-tamperdata4

5. Mozilla Tarayıcınız üzerinde olan tüm eklentiler görülmektedir. Tamamen kaldırmak veya etkisizleştirmek istediğiniz de de işlemi bu kısımdan yapacaksınız.
mozilla-tamperdata5

6. Son olarak yine Araçlar kısmına tıklarsanız Eklentiyi göreceksiniz.
mozilla-tamperdata6
Şimdi Tamper Data kurulumu tamamlandığına göre. Hemen Cafeland oyunu açın. 2 farklı tarayıcı kullanmanız gerekiyor. Hediye göndermek istediğiniz Facebook hesabını Tamper Data kurduğumuz bu Mozilla Tarayıcıdan, Hediye Kazanmasını istediğiniz Facebook Hesabını ise Google Chrome gibi veya farklı bir tarayıcıdan açınız.
Oyuna giriniz ve hediye gönder kısmına tıklayınız. Bu esnada Mozilladan Tamper Data eklentisini de açıp video da ki şekilde aralarda Clear demelisiniz. 1 hediye gönderiniz ve Tamper Data Eklentisine bakınız.
mozilla-tamperdata7
Pek çok Text ve İmage göreceksiniz. Bizim işimize yaracak olanlar Text olanlar ve en üstte ki 1, veya 2. Text araddığımız doğru Text.
mozilla-tamperdata8
Her iki Text seçeneğine de sağ tıklayarak Open demeniz gerekiyor. Veya Doğru olanı bulmak için herhangi birine open deyin eğer doğru ise hediyeler gelemeye başlayacaktır. Değil ise diğer Text’i deneyin.
mozilla-tamperdata9
Gördüğünüz gibi her iki Text yazısına da open diyoruz.Doğru olandan emin olduktan sonra doğru olana devamlı open diyerek hediyeleri kapabilirsiniz. Keyifli Hileler. Hile Anlatım videosu sevgili trgala anlatımı ile en yukarıda..
Cafeland Hileleri Tıkla

SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider