Dragon City 9 milyon Gold 200 Bin Food Hilesi

 

 Dragon City 9 milyon Gold 200 Bin Food Hilesi geldi kapışın !

Dragon City Gold Hilesi, Dragon City Food Hilesi, Dragon City Hileleri, Dragon City Hilesi sizlerle !
Dragon City Hilelerinde dur durak vermeden devam ediyoruz. Hileler yine harika. Tek seferde 200.000 Dragon City Food ve 9 milyon Dragon City Altın kazanma hilesi sizlerin huzurunda !
Dragon City Hilesi ve Dragon City Hileleri için bizlerden sakın sakın ayrılmayın üzülen siz olursunuz. Bir Önceki konumuzda da Dragon City Random Otomatik Gems Hilesi sizlere sunduk. Şimdi Dragon City Gold ve Food Hilesine döneceğiz.
Dragon City 9 milyon Gold 200 Bin Food Hilesi Nasıl Yapılır ?
Yapmanız gerekenleri artık biliyorsunuz. Öncelikle ;
1. Dragon City oyununu aç
2. Dragon City Gerekli siteye git.
3. Dragon City oyununa dön ve Facebook Id bul. Facebook ıd bulmak için öncelikle oyunda sayfayı en alta indirin ve Facebook ıd kodunu kopyalayın.
4. Dragon City oyunda sayfayı yukarı çekin ve boşluğa sağ tıklayarak Geçerli çerçeve, Çerçeve kaynağını göster seçeneklerine tıklayın.
Gerekli site adresinde bu bilgileri doldurup devam edin. Yapacağınız şey bu derece basit.
Hile Anlatım Videosu En Yukarıdadır.

Dragon City Hile Sitesi Tıkla

dragoncity
Hile sitesi yukarıda ki şekilde ve hileyi uyguladığınızda kazancınıza bakın.
Verilen Dragon City Hile sitesine giriniz. Karşınıza çıkacak olan Facebook ıd ve Session ıd bilgilerini girip hileyi seçiniz. Food, gold, exp  seçeneğine gönder diyorsunuz ve oyunu yeniliyorsunuz. Yapacağınız tek şey bu ! 200.000 Food, 9.000.000 Gold sizlerin !
Facebook ıd ve Session ıd nasıl bulunur ?- Bilmiyorsanız üzerine tıklayın.
Facebook ıd ve Session Id Bulma Videosu
Facebook ıd ve Session ıd bulmayı da öğrendiniz. Şimdi en yukarıda ki hile anlatım videosunu da izleyerek hileyi hemen uygulayın.
NOT : Dragon City hilelerinde olduğu gibi yine ban riski mevcuttur. Ban süreleri 30 dakika -2 gün arasında değişmektedir. Video da ben ban yemedim aslında verdiğim pek çok hile de ban yemedim ama risk risktir ve riskleri göze alarak hileyi uygulayınız. Dragon City Hileleri ve Facebook Oyun Hileleri için bizlerden ayrılmayınız.
Yukarıda ki bağlantı da çalışan pek çok Dragon City Hilesine ulaşabilirsiniz. Yani Dragon City Gems Hileleri, Dragon City oyununa ait tüm hileler için tıklayın..
Dragon City Hileleri Tıkla

SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider