Dragon City Gold, Food, Level Hilesi

 

Dragon City Gold, Food, Level Hilesi ile sizlerleyiz.

Dragon City Gold Hilesi, Dragon City Food Hilesi, Dragon City Level Hilesi, Dragon City Seviye Hilesi, Dragon City Hileleri için sitemizden ayrılmayın.  Dragon City Hilelerine aralıksız devam ettiğimiz şu günlerde sizlere süper bir taş ile 3 kuş vuracağınız harika hileler sunuyorum. tek bir hile de 3 süper Dragon City Hilesi olsa daha ne olsun dersiniz sanırım. Hile ile 200.000 food , 200.000 gold, 200.000 exp kazanıyorsunuz tek seferde ! Hile harika, oyun harika , gelsin Dragon City Goldlar, foodlar diyoruz ve sizlere yeni hileler vermeye devam edeceğimizin sözünü de vererek yola devam ediyoruz.

Dragon City Gold , Food ve Level Hilesi Nasıl Yapılır ?

Yapmanız gerekenleri artık biliyorsunuz. Öncelikle ;
1. Dragon City oyununu aç
2. Dragon City Gerekli siteye git.
3. Dragon City oyununa dön ve Facebook Id bul. Facebook ıd bulmak için öncelikle oyunda sayfayı en alta indirin ve Facebook ıd kodunu kopyalayın.
4. Dragon City oyunda sayfayı yukarı çekin ve boşluğa sağ tıklayarak Geçerli çerçeve, Çerçeve kaynağını göster seçeneklerine tıklayın.
Gerekli site adresinde bu bilgileri doldurup devam edin. Yapacağınız şey bu derece basit.
Hile Anlatım Videosu En Yukarıdadır.

Dragon City Hile Sitesi Tıkla

dragon-city-gold-food-exp-hile

Hile sitesi yukarıda ki şekilde ve hileyi uyguladığınızda kazancınıza bakın.
Verilen Dragon City Hile sitesine giriniz. Karşınıza çıkacak olan Facebook ıd ve Session ıd bilgilerini girip hileyi seçiniz. Food, gold, exp  seçeneğine gönder diyorsunuz ve oyunu yeniliyorsunuz. Yapacağınız tek şey bu ! 200.000 Food, 200.000 Gold ve 200.000 Exp sizlerin !
Facebook ıd ve Session ıd nasıl bulunur ?- Bilmiyorsanız üzerine tıklayın.
Facebook ıd ve Session Id Bulma Videosu
Facebook ıd ve Session ıd bulmayı da öğrendiniz. Şimdi en yukarıda ki hile anlatım videosunu da izleyerek hileyi hemen uygulayın.
Dragon City Hilesinden Sonra Oyunumundan bir görüntü
dragon-city-gold-food-exp-hilesi
NOT : Dragon City hilelerinde olduğu gibi yine ban riski mevcuttur. Ban süreleri 30 dakika -2 gün arasında değişmektedir. Video da ben ban yemedim aslında verdiğim pek çok hile de ban yemedim ama risk risktir ve riskleri göze alarak hileyi uygulayınız. Dragon City Hileleri ve Facebook Oyun Hileleri için bizlerden ayrılmayınız.
Dragon City Hileleri Tıkla
Yukarıda ki bağlantı da çalışan pek çok Dragon City Hilesine ulaşabilirsiniz. Yani Dragon City Gems Hileleri, Dragon City oyununa ait tüm hileler için tıklayın..
Dragon City 30 Milyon Yemek Hilesi- Dragon City 60 Milyon Yemek Hilesi Tıkla
SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider