Dragon City Milyarlık Gems Hilesi

 

Dragon City Milyarlık Gems Hilesi kazanacağınız harika hile ile sizlerleyiz.

Dragon City  Hilesi, Dragon City  Hileleri, Dragon City  Hile, Dragon City  300 gems Hilesi, Dragon City  Yeni Gems Hilesi, Dragon City  Milyonluk Gems Hilesi geldi hemen kapın ve kaçırmayın.
Dragon City oyununda verdiğimiz en iyi hilelerden biri ile sizlerleyiz. Hile sayesinde tek seferde 300 gems kazanacaksınız. Bunu 10 saniye de bir tekrar ederek yok yüksek değerlerde gemse sahip olacaksınız.
Dragon City Gems Hilesi de tüm diğer vermiş olduğumuz Dragon City Hileleri ile aynı şekilde yapılacak kolay fakat etkili bir hile. Dragon City oyununu açarak işe başlamalısınız. Sonrasında Facebook ıd ve Session ıd bilgilerinizi bulup bir kenara not edin. ve vereceğimiz hile sitesine yönlenerek bilgilerinizi girip hileyi hemen uygulayın. Bu kadar basit.
Şimdi adım adım gidelim sonuçta bu hileleri ilk kez uygulayanlar da aramızda olabilir.
1. Dragon City oyunu açalım.
2. Oyunda en alta inip Facebook ıd numaramızı alalım.
3. Oyunda boşluğa ya da bu renkli üst veya alt kısma sağ tıklayarak çerçeve kaynağını göster diyelim. Ve çıkan kodlar ile dolu sayfada Ctrl +F tuşlarına aynı basarak bir kutucuk açacaksınız. Kutucuğa Session ıd yazarak session ıd değerinizi bulup bunu gerekli hile sitesinde istenen yere yapıştıracaksınız.
Yazalı , resimli ve videolu detaylı Facebook ıd ve Session ıd Bulmak için aşağıda ki bağlantıya tıklayın.
Facebook ıd ve Session ıd nasıl bulunur ?- Bilmiyorsanız üzerine tıklayın.
Facebook ıd ve Session ıd Buma Videosu

Şuan Herkes Facebook ıd ve Session ıd bilgilerini edindi ve not aldı sanıyorum . Yapmamız gereken vereceğim siteye giriş yapmak.

Dragon City Hile Sitesi Tıkla

dragon-city-gems2
Dragon City Hile Sitesi Yukarıda ki şekildedir. Dediğimiz gibi hile ile saatte  sonsuz gems tek seferde  300 gems kasabilirsiniz.
Hile Anlatım Videosu en yukarıdadır.
NOT: Hile ile ban yerseniz eğer banlar yaklaşık 30 dakika ile iki gün arasında değişmektedir. Hile sitesi zaman zaman çökebilir tekrar deneyin. Hile ile sınırsız gems kazanabilirsiniz. Zaman zaman alamazsanız 5 dakika bekleyip oyunu yenileyip tekrar deneyin.
Dragon City Diğer Gems Hileleri İçin Tıkla
Dragon City Hileleri İçin Tıkla

SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider