Dragon City Milyonluk Gold Hilesi

 

Dragon City Milyonluk Gold Hilesi sizlerle

Dragon City Altın Hilesi, Dragon City Gold Hilesi, Dragon City Süper Gold Hilesi, Dragon City Hilesi, Dragon City Hileleri için sitemizden sakın sakın ayrılmayın.
Sevgili dostlarım sizlere süper bir Dragon City Gold Hilesi sunuyorum . Hile ile elde edeceklerinize inanmayacaksınız. Hile sayesinde 40 bin ile 500 arasında gold kazanacaksınız tek seferde.
Hileyi uygulamk için her zaman ki yöntemi kullanacağız.
Dragon City oyununda Facebook ıd ve Session ıd bilgilerinizi doğru bir şekilde verilen hile sitesine girmezseniz malesef yol alamazsınız. Ve size hata mesajı gelir. Bu nedenle öncelikle Dragon City Facebook ıd ve Session ıd nasıl bulunur bununla ilgilenmeliyiz.Eğer Dragon City Facebook ıd ve Session ıd bulmayı bilmiyorsanız aşağıda ki bağlantıya tıklayın.
Facebook ıd ve Session ıd nasıl bulunur ?
Dragon City Facebook ıd ve Session ıd bulma videosu
Şuan Dragon City Session ıd Facebook ıd bilgilerinizi buldunuz ve bir kenara not etti iseniz devam ediyoruz.

Dragon City Hile Sitesi Tıkla

dragon-city-gold1
Yapmanız gerekenleri artık biliyorsunuz. Öncelikle ;
1. Dragon City oyununu aç
2. Dragon City Gerekli siteye git.
3. Dragon City oyununa dön ve Facebook Id bul. Facebook ıd bulmak için öncelikle oyunda sayfayı en alta indirin ve Facebook ıd kodunu kopyalayın.
4. Dragon City oyunda sayfayı yukarı çekin ve boşluğa sağ tıklayarak Geçerli çerçeve, Çerçeve kaynağını göster seçeneklerine tıklayın.
Gerekli site adresinde bu bilgileri doldurup devam edin. Yapacağınız şey bu derece basit.
Hile Anlatım Videosu En Yukarıdadır.
Dragon City Hile Sitesi Yukarıda ki şekildedir. Dediğimiz gibi hile ile saatte  sonsuz gems tek seferde 40 bin ila 500 bin altın kasabilirsiniz.
NOT: Hile ile ban yerseniz eğer banlar yaklaşık 30 dakika ile iki gün arasında değişmektedir. Hile sitesi zaman zaman çökebilir tekrar deneyin. Hile ile sınırsız gems kazanabilirsiniz. Zaman zaman alamazsanız 5 dakika bekleyip oyunu yenileyip tekrar deneyin.
Dragon City Gemse mi ihtiyacın var ?
Dragon City Tek Seferde 300 Gems Hilesi Tıkla
Dragon City Hileleri İçin Tıkla

SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider