Candy Crush Soda Saga Gold Hilesi 2015

 

Candy Crush Soda Saga Gold Hilesi 2015 sizlerle.

Candy Crush Soda Saga Hilesi, Candy Crush Soda Hile, Candy Crush Soda Saga Altın Hilesi, Candy Crush Soda Saga Gold Hilesive Facebook da oynanan tüm King Firmasına ait oyunlar ile diğer tüm Facebook oyunlarının hileleri için bizleri facebook üzerinde sitemize ait sayfadan ve direk sitemizden takip etmelisiniz.Takip etmeyen üzülüyor.
Candy Crush Soda Saga oyunu için sizlere bir Candy Crush Soda Saga Bölüm Geçme Rehberi sunduk . Şuan 60 adet bölüm nasıl geçiliyor izleyerek zorlandığınız bölümleri kolaylık ile geçebilirsiniz. Bunun dışında Candy Crush Soda Saga Hile Programı sunduk. Linklerini sizlere bu konu içerisinde ileteceğim Candy Crush Soda Saga Hilelerinin. Candy Crush Soda Saga Hamle ve Puan Hilesi verdik bu da Cheat Engine kullanılarak yapılmakta idi. Şimdi ise sizler Programsız ve direk para ile satılan Candy Crush Soda Saga Altın Hilesi ve Candy Crush Soda Saga Can Hilesi sunacağız. Candy Crush Soda Saga Programsız bu basit hileleri kaçırmayın.

Candy Crush Soda Saga Programsız Gold Hilesi Nasıl Yapılıyor ?

Candy Crush Soda Saga oyununu açın ve aynı zamanda vereceğimiz hile sitesine giriş yapın.

Candy Crush Soda Saga Gold Hile Sitesi Tıkla

candycrushsoda-hile

candy-crush-soda-saga-hile
Verilen Hile sitesi görüntüsü şekilde ki gibidir. SessionKey bilgilerinizi giriniz ve Hileyi uygulayınız.
Hile sitesi yukarıda ki şekilde. Session Key bilginizi giriyorsunuz ve orada çıkan numaraları yazıp SUBMİT diyorsunuz. Yapacağınız tek şey bu.
Candy Crush Soda Saga Session Key Nasıl Bulunur ?
Oyunun kenarına Geçerli Çerçeve –> Çerçeve Kaynağını Göster Diyorsunuz.
farmheroessaga

Kodlar ile dolu açılan bu sayfada Ctrl ve F tuşlarına basıp Session Key demeniz yeterli olacaktır. ” ” arasında kalan tüm harf ve rakamları koyyalıyorsunuz.
farmheroessaga2
Hileyi her uyguladığınızda 5 gold kazanıyorsunuz. Yani bir kaç saniye 5 Candy Crush Soda Saga Gold  kazanıyorsunuz.
Not: Hile anlatım videosu yukarıda olup, King firmasın ait tüm hileler tek bir video da gösterilmiştir. Hilelerin yapılışı aynıdır. Biraz izledikten sonra istediğiniz oyunu seçip hilesini uygulayabilirsiniz.
SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider