Social Empires Hilesi 2015

Social Empires Hilesi 2015 konumuz ile sizlerleyiz.

Social Empires Hilesi, Social Empires Hileleri, Social Empires Hile, Social Empires Cash Hilesi 2015, Social Empires  Gold Hilesi 2015, Social Empires Hileleri 2015, Social Empires Hile 2015 konularını kapsayan süper bir social empires hilesi sizlerle buluşuyor.
Facebook üzerinden oynadığımız popüler oyunlar arasında yer alan social empires süper  bir oyundur. Oyunu deneyenler bilirler ki oyunda gerekli pek çok kaynak vardır. Bunlardan birisi Social Empires Cash iken diğeri Social Empires  Gold etkenleridir.

Social Empires Hilesi Nasıl Yapılır ?

Yazılı Anlatım :
Öncelikle oyunumuzu açalım.Oyunu açtıktan sonra verdiğimiz siteye girerek beğenmemiz gereken sayfalarını beğenip altta gördüğümüz hileye gitmek için tıkla yazısına tıklıyalim ve hile sayfasına gidelim.Hile sayfasında bizden facebook ıd ve userkey istiyecektir hemen oyuna dönüyoruz ve oyunu en aşağı indirip facebook id : 0000000000000(0′lar yerine sizin ıdniz yazar) kısmını kopyalayıp istenilen yere yazıyoruz.Userkey içinse oyunda boş bir yere tıklıyarak geçerli çerçeve > çerçeve kaynağını göster diyoruz ve açılan sayfada CTRL+F yaparak userkey yaziyoruz ve userkeyımızı bulmus oluyoruz.Userkeyımızıde yazdiktan sonra istediğimiz miktarı seçerek butona tıklıyarak hilemizi yapmış oluyoruz.
Facebook ıd Nasıl Bulunur ?
socialwars-hile2

Session ıd / Userkey Nasıl Bulunur ?
socialwars-hile

Gerekli Hile Sitesi Tıkla

Peki Tüm Hile Derken Hangi Hileler ?
– Social Empires Cash Hilesi
– Social Empires Gold Hilesi
socialempires-hile2

Hile sitemiz yukarıda ki şekildedir. Ben minik değerler seçtim sadece sizlere hilenin başarılı olduğunu göstermek için. Hile harika şekilde çalışmaktadır. Facebook ıd ve FlashUserKey bilgilerinizi girp istediğiniz miktarda altın ve Cash seçiyorsunuz. Bu hile sitesinde ki paketleri de kullanabilirsiniz. Daha sonra oyuna dönün ve sayfayı yenileyin. Belki benim kadar çok Social Empires Cash ve Social Empires Altınınız olabilir =)
socialempires-hile

Hile Anlatım Videosu Yukarıdadır. Keyifli Hileler !
SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider