War Of Mercenaries (wom) Sonsuz Hilesi 2015

War Of Mercenaries (wom) Düşman Kitleme Hilesi sizlerle gençler.

 

 War Of Mercenaries Hilesi 2015, War Of Mercenaries Hile 2015 , wom hile 2015, wom hileleri 2015, War Of Mercenaries Düşman Kitleme Hilesi, War Of Mercenaries Hileleri 2015, wom hilesi 2015 konularını barındıran süper bir War Of Mercenaries saldırı ve düşmanı kitleme hilesi ile sizlerleyiz.
Hile sayesinde sahip olacaklarınıza inanamayacaksınız. Tüm kaynakları rahatca toplayacaksınız ve sadırdırğınız bütün düşmanları başarı ile ezeceksiniz. Hile ile saldırı yaptığınız şehirlerde ki savunma mekanızması sizin askerlerinize karşı çalışmıyor.
NOT 1: Hile 3 şubat 2015 saat 16.30 da denendi çalışıyor fakat saldıracak bir şehir bulunmadığı için eski vdeo ile yayınlanacaktır. Video da gösterilen program farklıdır fakat mantığını aynıdır. Tarayıcınızı seçin. Mozilladan yapanalr için FlashPlayerPlugin olanı seçecekler. Hileyi aktif ettikten sonra saldırıya geçin.
NOT 2: Hile de ban riski mevcuttur.
War Of Mercenaries oyunu severler sizlere oyunda kullanabileceğiniz harika bir kaynak hilesi sunuyoruz. Aslına hilenin hikayesini kaynak hilesi olarak sınırlandırmak olmaz. Savaşa girdiniz bir rakibinize meydan okudunuz diyelim o esnada rakibin savunma kuleleri sizlere zarar veriyor ve size vuruyor ya artık vurmayacak. Bu hile sayesinde rakip size zarar veremeyecek siz kazanmış olacaksınız ve bu sayede tüm kaynaklara sahip olmuş olacaksınız. War Of Mercenaries oyunu zaten strateji oyunudur ve oyunda sizler kendi savunmanızı güçlendirerek rakip saldırılarınızdan köyünüzü korurken , rakiplere saldırıp kazanarak onların savunmalarını yıkarak kaynaklarını alacak daha güçlü bir hal alacaksınız. Farklı ve bir o kadar da keyifli olan oyunda düşünme gücünüzü kullanarak satranç oynar gibi mantıklı hamleler yapmanız gerekiyor. Hile ile War Of Mercenaries köyünüz minicik bir köy olmaktan çıkıp artık yerleşik bir imparatorluk olacak. War Of Mercenaries oyunu Kaynak ve Kazanma Hilesi ile sizlerleyiz.
Hile Anlatımı
Hile Programını ve Oyunu Açın. Hile Programında oyunu açtığınız tarayıcıyı seçin ve oyuna girdikten sonra hileyi aktif edin. Daha sonra düşman kulelerinin sizlere hiç bir zarar veremediğini keyif içinde izleyerek köyünü yağmalayın. Hile çok basit ve keyifli unutmayın. Video En yukarıdadır.
Gerekli Program Cheat Engine : TIKLA
War Of Mercenaries Hile Programı 1 TIKLA
War Of Mercenaries Hile Programı Alternatifi TIKLA
SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. slm hile güzel elinize sağlık. lakin yıkıo baya hasar almadan ama oyun sonu eksi yiyorum . burda hata var sanırım

    YanıtlaSil

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider