Dragon City Random Otomatik Gems Hilesi

 

Dragon City Random Otomatik Gems Hilesi sizlerle.

Dragon City Hilesi, Dragon City Gems Hilesi, Dragon City Otomatik Gems Hilesi, Dragon City Değerli Taş Hilesi , Dragon City Gems Hile için sizlere verdiğimiz diğer hilelere alternatif olacak nitelikte süper bir gems hilesi daha sunuyoruz. Hilemiz sayesinde random ve otomatik olarak gems kazanacaksınız. Diğer otomatik hilelerden farkı bilgisayar başında olmalısınız. Ban yememeniz için hile sitesi 5-10 hileden sonra kendini yeniliyor ve yenilenince sizler session ıd ve facebook ıd girmeniz gerekiyor tekrardan. Ama bilgisayarda farklı işler ile uğraşabilirsiniz. yani hilenin başında beklemenize gerek yok. Zaten otomatik hilelerin keyfi de burda başlıyor. Sen hiç yorulmuyorsun hatta farklı işlerle uğraşıyorsun ama o hile kendini kendine oluyor. Geçenlerde adını hatırlayamadığım bir arkadaş teşekkür mesajı göndermiş. “30 dk içerde yemek yedim 50 gems değerim varken şuan 3000 teşekkürler bonusgala” şeklinde . Böyle mesajlar almak bizleri çok mutlu ediyor gerçekten. Her neyse hileye geçelim mi ?

Dragon City Random Otomatik Gems Hilesi Nasıl Yapılıyor ?

Ben artık yazmaktan sıkıldım sizler yani devamlı hile yapanlar okumaktan biliyorum ama hala hile nasıl yapılıyor diyen yeni arkadaşlarımız için sizlere güzel bir hile anlatımı yapacağım. Hile ile bugün tanışan birinin bile yapması gerekiyor çünkü. Şimdi Dragon City hileleri hemen hemen tamamı aynı yöntem ile yapılıyor. Yani bir gerekli siteye yönleniyorsunuz ve orada Facebook ıd ve Session bilgilerinizi girip hileyi uyguluyorsunuz.
Facebook ıd ve Session ıd nedir ? Nasıl Bulunur ? Ne işe Yarar diyenler Tıklasın
Facebook ıd ve Session ıd bulma videosu
Yukarıda ki bağlantıya tıklayarak hem bağlantıya gitmeniz hem de videoyu izlemeniz halinde Facebook ıd ve Sesssion ıd hakkında bir sorun yaşamadan bulacaksınız.
Dragon City Hile Sitesi Tıkla
draon-citygems
Verdiğimiz hile sitesine gidin . Facebook ıd ve Session ıd bilgilerinizi girin. Sonrasında ise sadece bekleyin. Hile sayesinde kazanacağınız miktar random olup yani her defasında farklı olup hile uygularken ban yerseniz eğer 30 dakika ile 2 gün arasında değişen bir ban durumunuz olur bilginize. Otomatik gems hilesi bir harika dostum ! Hile Anlatım Videosu en yukarıdadır.
Dragon City Hileleri Tıkla
Dragon City Gems Hileleri

SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider