Bubble Witch Saga 2 Programsız Altın Hilesi

 

Bubble Witch Saga 2 Programsız Altın Hilesi sizlerle..

Bubble Witch Saga 2 Hilesi, Bubble Witch Saga 2 Hileleri, Bubble Witch Saga 2 Hile, Bubble Witch Saga 2 Altın Hilesi, Bubble Witch Saga 2 programsız hile, Bubble Witch Saga 2 Gold Hilesi ve Facebook üzerinden oynadığınız tüm oyunların hileleri sitemizde mevcuttur. Sizlere Facebook Oyun Hileleri üzerine hizmet vermeye çalışan hile sitemizi devamlı takip ederseniz kazanan siz olursunuz. Bunu söylememizin sebebi hileler devamlı fixlenmekte ve yeni hileler eklenmektedir. Anında zamanında hile uygulamasına gitmezseniz malesef hileleri kapandıktan sonra görmüş olursunuz ki bir fayda sağlayamazsınız.
Bubble Witch Saga 2 Hileleri Tıkla
Bubble Witch Saga 2 Sonsuz Hile Tıkla
Bu vereceğimiz Bubble Witch 2 Saga Hilesi içeriğinde aslında pek çok da King oyununun başına bela olacak hileler eklendi. Yani tüm sagaların başı belada diyebiliriz. Candy Crush Saga, Candy Crush Soda Saga, Pet Rescue Saga, Pepper Panic Saga, Diamond Digger Saga gibi hemen her oyunun altın hilesi ve güçlendirici hileleri sizlere bugün sunulacaktır.

Bubble Witch 2 Saga Hile Sitesi Tıkla

bubblewitch2-hile
Yukarıda verilen hile sitesine gideceksiniz.
Hile sitesi bu şekilde arkadaşlar. Tek yapmanız gereken Bubble Witch Saga 2  oyununu açıp Session Key bilgilerinizi bulup orada yazan rakamları girdikten sonra submite basmak. Hile çok basit ve her yapışta 2 gold sizlerin.
SessionKey bilginizi girerek bu hileleri yapabileceğinizi unutmayın.
Diamond Digger Saga Sessionkey Nasıl Bulunur ?
Hile sitesi yukarıda ki şekilde. Session Key bilginizi giriyorsunuz ve orada çıkan numaraları yazıp SUBMİT diyorsunuz. Yapacağınız tek şey bu.
Oyunun kenarına Geçerli Çerçeve –> Çerçeve Kaynağını Göster Diyorsunuz.
farmheroessaga

Kodlar ile dolu açılan bu sayfada Ctrl ve F tuşlarına basıp Session Key demeniz yeterli olacaktır. ” ” arasında kalan tüm harf ve rakamları koyyalıyorsunuz.
farmheroessaga2
Hileyi her uyguladığınızda 2 gold kazanıyorsunuz. Yani bir kaç saniye 2 Bubble Witch Saga 2  Gold kazanıyorsunuz.
NOT: Bubble Witch Saga 2  oyununda SessionKey kısmını bulamazsanız yani oyunu açınca sağ tıkladığınızda Çerçeve Kaynağını Görüntüle ibaresini bulamazsanız ki video da ben bulamadım farklı bir oyunu açın. Farm Heroes Saga, Candy Crush Saga gibi o şekilde ordan bulup SessionKeyi yazın. Bu da çok kaoly bir yöntem.
Not: Hile anlatım videosu yukarıda olup, King firmasın ait tüm hileler tek bir video da gösterilmiştir. Hilelerin yapılışı aynıdır. Biraz izledikten sonra istediğiniz oyunu seçip hilesini uygulayabilirsiniz.
SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider