First Blood Cephane Hilesi

 

First Blood Cephane Hilesi geldi.

First Blood Hilesi, First Blood Hileleri,  First Blood Hile, First Blood Cephane hilesi, First Blood Mermi Hilesi için sizlere vereceğimiz bu çok basit fakat oyunda sonsuz mermi sahibi olduğunuz hileyi kaçırmayın. Uzun zamandır First Blood oyunu için yoğun istekler gelmekte idi. Bizlerde sizlere istediğiniz bu süper oyunda hilelere başlayalım dedik. First Blood Hileleri devamı gelecektir unutmayın.
First Blood oyunu facebookta da benzerleri olan Countract Wars, Ballistic tarzında keyifli bir strateji ve savaş oyunudur. Bu tarz oyunlara aşina değilseniz örneğimi her birimizin küçüklüğümüzden bu yana keyif ile oynadığımız Counter Strike tarzında bir oyun benzeri olduğunu söylersem sanıyorum hileyi anlamış oluyorsunuz.
First Blood oyununda tek kişi veya takım halinde stratejik müsabakalara katılıp rakibi alt etmeye çalışıyorsunuz. Oyunda başarı öldürmekten geliyor. Siz düşmana göre avantajlı hale gelebilmeniz için daha fazla öldürmeniz gerekiyor. Misal veriyorum karşılıklı savaşırken merminiz bitti ne yapacaksınız ? Rakip sizi avlıyor. Şimdi yapacağımız şu ki sizlere First Blood sonsuz cephane hilesi sunuyoruz. Yani sizler var olan cephanenizi istediğiniz bir sayıya sabitliyorsunuz. Bu da sizlere rakip mermi derdinde az ateş edeyim diye kıvranırken istediğiniz kadar ateş etme hakkı ile rakip sizinle karşılaştığında mermisi bitme ihtimali var iken sizlerin böyle bir ihtimali kalmıyor.
First Blood Hilesi Nasıl Yapılıyor ?
Hile yapım kısmı çok basit. Cheat Engine kullanılarak yapılmaktadır. Bilgisayarınızda Cheat Engine yok ise hemen indirin Sürümü fark etmiyor.
Cheat Engine Programı İndir
Daha sonra ise First Blood oyununu açın. Herhangi bir bölüme girin. First Blood oyununda bir bölüm açılmış iken oyunada bir kenara geçin ve Cheat Engine de tarayıcınızı seçin. Daha sonra bir kaç mermi harcayıp, mermi sayınızı aratın. Bir kaç tane daha harcayın ve Next Scan deyin. Cheat Engine de bulunan sayı azaldığında Ctrl+A yaparak o sonuçları aşağıya alın ve değiştirmek istediğiniz mermi sayısı ile Value kısmını değiştirin. Oyuna döndüğünüzde  mermi sayınızın değiştiğini göreceksiniz.
Hile Anlatım Videosu Yukarıdadır.
Not: Hile de ban riski mevcut olabilir herhangi bir bilgimiz yok bilginize !
Not 2: Hileyi çok abartmadan uygulayın.
First Blood Hileleri Tıkla


SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 yorum:

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider