Flappy Flight Skor Puanı, Engel Azaltma, Engel Kaldırma Hilesi


Arkadaşlar sizlere harika tüm dünyayı saran Flappy Bird oyununun facebook versiyonu olan Flappy Flight oyununda yüksek skorlar yapabileceğiniz mükemmel bir hile göstereceğiz.Flappy Flight oyunu Flappy Bird oyununun bir kopyası ve her birinizin şuanda inanılmaz ilgisine çeken devamlı olarak oynadığı daha doğrusu oynamaya çalıştığı bir oyun. Artık rakipleriniz bir kaç puanda kalırken siz binlerce milyonlarca puan sahibi olacaksınız, Herkes engellerle boğuşurken tercihinize göre az engel ile veya engelsiz oynayabileceksiniz.
Oyun Linki OYNA
Gerekli Program Cheat Engine TIKLA
Flappy Flight Puan Hilesi : Flappy Flight oyununda yüksek skorlar yapmak isteyenler aşağıdaki videoyu dikkatlice izleyin.
Flappy Flight Puan Hilesi Anlatım Videosu



Flappy Flight Engel Azaltma Hilesi : Flappy Flight oyununda rakipleriniz bir çok engel ile boğuşurken bu engelleri azaltarak oynamak ister misiniz ? Cevabınız evet ise bu hile tam da size göre.
NOT: Videoda gösteremedik fakat Enable Speed Hack Kısmını 1.0 yerine daha yüksek bir hale getirirseniz Hızla skor yaparsınız.
Flappy Flight Engel Azaltma Hilesi Anlatım Videosu



Flappy Flight Engel Yok Etme Hilesi : Flappy Flight oyununda rakipleriniz bir çok engel ile boğuşurken bu engelleri ortadn tamamen kaldırarak oynamak ister misiniz ? Cevabınız evet ise bu hile tam da size göre.
NOT: Videoda gösteremedik fakat Enable Speed Hack Kısmını 1.0 yerine daha yüksek bir hale getirirseniz Hızla skor yaparsınız.
Flappy Flight Engel Yok Etme Hilesi Anlatım Videosu 

SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider