Legend Online Elmas, Exp, Deneme Kulesi Girişi Hilesi


Selam arkadaşlar dün çıkan ve bugün kapatılacağı söylenen deneme kulesi bugu aşağıda verilmiştir. Malum hile bulan arkadaşlar sır gibi sakladığından hilelere geç ulaşabiliyoruz. Hemen hilemize geçelim. Legend online hileleri devamı.
Teşekkürler  Alihan Macar.
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Legend Online oyununda işinize çok yarayacak bir hile vereceğim. Hile sayesinde günde 1 kere olan deneme kulesini 15/20 kez yapabileceksiniz ve bu sayede hem bağlı elmas hem de günde 8/15 arası fashion ruhu çıkarıp 200 sandık kasabileceksiniz.
Şimdi geçelim hileye;
Hilemiz için 4 kişi bulmanız lazım ve bu 4 kişiden sadece birinin hakkı olması lazım. Hakkı olan kişi rastgele bir ek sahne kuracak ve bekleyecek, diğer 3 kişi ise hazıra basacak ve hazıra bastığında uyarı gelecek ”bugünkü hakkınız bitmiştir kazanç elde edemeyeceksiniz” diye. Bu 3 kişi hiçbir şeye basmadan bekleyecek ve oda lideri yani hakkı olan kişi ek sahneyi deneme kulesi’ne çevirecek ve oyunu başlatacak. Bu sayede hem hakkı olan hem hakkı olmayan deneme kulesinde günde binleri bulan elmas kazanabilecekler.
Kolay gelsin arkadaşlar.
Video hile kapanmazsa gün içinde eklenecektir.
SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider