Pool live Tour Bilardo Oyunu Hilesi

pool live tour 

Pool Live Tour oyununda sizlere hileler sunmaya devam ediyoruz. Şimdiki Pool Live Tour Hilemiz sonsuz ıstaka hilesidir ve sizlere rakiplere karşı büyük bir güç gösterisi yapmanızı sağlar. Hile de verilenler kalıcı değildir. Her oyun için hileyi tekrarlamanız gerekir. Bunun dışında banlanma riskiniz 0 dır. Yoksa her gün Pool Live onlarca kodu ortadayken neden bizler vermeyelim ki. Hileyi yapıp da bir iki el sonra sonsuz ban yemenizin mantığı yok arkadaşlar. Burası bir ticarethane olmadığı için bulduğumuzu koymuyoruz. Oyunda zevk alacağınız ne varsa onları koymaya gayret ediyoruz.
Pool Live Tour oyunu bilardo kategorisinde yer almaktadır. 8 adet toptan 4ünü rakipten önce deliklerden geçirmeniz gerekir. Bunlar için rakiple eşit şartlarda olduğunuzda yeniliyorsanız menzil genişleterek, ıstakaları kuvvetlendirerek, delikleri büyüterek rakibi ezebilirsiniz. Hile demek eğlence demektir unutmayın.
Istakaların hepsine sahip olmak, şarjlarını bitemez hale getirmek ve sonsuz paraya sahip olmak için Pool Live Tour Hilesini uygulayın.
Dikkat: Hile kalıcı değildir. Oyundan zevk alabilmeniz ve arkadaşlarınızı ezebilmeniz için ban ihtimali olmadan verilmiştir. Kazançlarınız bazen işlemektedir. Ama bunun için hilesiz paranıza göre masalara girmelisiniz. Bu hile tüm ıstakaları verir ve istediğiniz miktarda oynamanıza yarar. Hile işe yaramaz sanmayın. Dediğim gibi örnek 10 paranız var 50 paralı masalarda hileli kazanırsınız 10 para hilesiz hesaba eklenir. Yenilirseniz yine 10 gider.
Gerekli Program Charles : TIKLA
Tarayıcı Coowon : TIKLA  ((Bu tarayıcı daha rahat hile yapabilmeniz içindir. Arzu ederseniz mozilla veya google chrome kullanabilirsiniz…)
443 Hatasi Alanlar(Çözüm) : TIKLA
Gerekli Dosya İNDİR
SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider