Ballistic Hile Programı 2015

Ballistic Hile Programı konumuz ile sizlerleyiz.

 

Ballistic Hilesi, Ballistic Hileleri, Ballistic Hile Programı Hilesi,  Ballistic Hile Programı Hile, Ballistic Hile Programı,  Ballistic Hile Programı Düşman Görme Hilesi , Ballistic Hile Programı Sonsuz Cephane Hilesi için sitemizde yayınlanan bu harika hile konusunu sakın kaçırmayın.
Ballistic Hile Programı Hilesi ve daha fazla Facebook oyun hileleri için sitemizden sakın sakın ayrılamyın.
Ballistic Hile Programı Oyunu için sizlere devamlı hileler sunuyoruz. Bu Hileler malesef zamanla kapanıyor. Oyun günelleniyor ve yeni hileler bulmamız gerekiyor.
Ballistic oyunu Hilesi ile elde ettikleriniz ;
Ballistic Hile İçeriği ;
1. Ballistic Düşman Görme Hilesi 1
2. Ballistic Düşman Görme Hilesi 2
3. Ballistic Sonsuz Mermi Hilesi 1 ( Ki sarjor de değiştirmiyorsunuz )
4. Ballistic Sonsuz Mermi Hilesi 2
Ballistic Düşman görme Hilesi ile düşmanlarınız nerede olursa olsun siz onları görebiliyorsunuz. Sizden saklamazlar . Sizi onlardan bir adım önde tutan bu hileyi sakın kaçırmayın.
Ballistic Cephane Hilesi ile de sarjör değiştirme derdi yok, mermi azaldı bitti derdi yok. Her türlü çatır çatır savaşın.
Tüm bu hileler sizlere neler kazandırıyor ;
Düşmanları ve kendi takımınızda ki oyuncuların nerede olduğunu görebiliyorsunuz. Yani düşmanlar sizi görmeden siz onları görüyorsunuz. Sonsuz Mermi/Cephane hilesi ile merminiz hiç bitmiyor ve savaş esnasında sarjor değiştirmek zorunda kalmıyorsunuz. Fazla hasar hilesi ile de düşmana göre kat kat fazla hasar vurabileceksiniz.
Ballistic Hilesi Hakkında ;
Hile de ban riski mevcuttur bilginize.
Her zaman ki hile programı tarzında olan Ballistic hilesi için sizlerden ricam Mozilla Firefox kullanıyorsanız eğer Plugin Container.exe olanı seçeceksiniz.
Eğer ki Google Chrome ise Chromeyi seçeceksiniz. Yapacağınız tek şey bu arkadaşlar birde oyuna girin oyun başlama ekranına gelsin o şekilde hileyi aktif yoksa oyun kilitleniyor.
Ballistic Hakkında ;
Ballistic  oyunu bir tür FPS oyun tarzıdır ve sizlere yüksek çözünürlükte oyun oynama keyfini yaşatır. İçeriğinde 3 PVP harita barındıran oyunda
1. Takım Ölüm Haritası
2. Güçlü Kral Haritası
3. Yakalama Puan Haritası. Bunlardan birisini seçerek oyuna başlıyor ve uzun süre oyundan vazgeçemiyorsunuz.
Terk edilmiş bir alışveriş merkezinde, sanat müzelerinde her an her yerde kendinizi bir savaşın ortasında bulacaksınız. Sürekli yeni eklenen silahları ve özel yetenekleri ise rekabeti arttıran bir faktördür.
Tüm bu bilgilerin ışında hala Ballistic oynamaya başlamadıysanız hemen başlayın !
Hile anlatım videosu yukarıda olup detaylı bir hile uygulaması verilmektedir. Hile yapımı esnasında problemi olan arkadaşlar bizler sayfamızdan ve sitemizden yorum yazarak da yardım isteyebilirler. Yazılı anlatımı da dikkatle okumanızı rica ederim.
Ballistic OYNA
Cheat Engine Olmadan Dosya Çalışmaz : TIKLA
Ballistic Gerekli Program Tıkla
Ballistic Alternatif indirme TIKLA 
Ballistic Hileleri Tıkla

SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider