Candy Crush Saga Gold Hilesi 2015

 

Candy Crush Saga Gold Hilesi 2015 sizlerle.

Candy Crush Saga Hilesi, Candy Crush Hilesi, Candy Crush Saga Programsız Hile, , Candy Crush Saga Gold Hilesi, Candy Crush Saga Altın Hilesi için sitemizden ayrılmayın hatta devamlı takipte kalın. Bugün sizlere tüm King Firması oyunlarının Programsız Hileleri sunulacaktır unutmayın.
Yukarıda da alternatif hileler sunduk sizlere . Şayet Candy Crush Saga Altına sahip olduktan sonra bu hileleri de uygulamanız sizlerin yararına olacağı gibi bir tık kadar da yakınınızda !
Candy Crush Saga Oyunu Hakkında !
Facebook üzerinden oynanmaya başlanan bu Candy Crush Saga oyunu artık daha çok cep telefonları üzerinden oynanmaktadır. Bu hilenizi Facebook hesabınızdan bilgisayarda uygulayın ve facebook üzerinden hemen cep telefonunuzdan giriş yapın. Göreceksiniz ki hileli bir şekilde cep telefonunuzdan da oyunu oynayabilirsiniz. Yaklaşık sadece Facebook üzerinden oynayan sayısı 100.000.000 olan Candy Crush Saga oyununun popülerliğini tartışmak yersiz olurdu zaten.
Candy Crush Saga Altın Güçlendirici Ve Can Hilesi Nasıl Yapılır ?
Aslında asıl mesele burada başlıyor. Yani Candy Crush Saga oyununa vereceğimiz bu harika ve sonsuz Altın Hilesinde yanı sıra da Güçlendirici ve Can Hilesinde . Silzere tıpkı Dragon City Hilelerinde olduğu gibi gerekli bir site veriyoruz. Yani buradan anlayacağız hilemiz Programsız . Candy Crush Saga Programsız Altın Hilesi daha ne olsun ?

Candy Crush Saga Altın Hilesi Sitesi

Candy Crush Saga oyununu ve yukarıda vermiş olduğumuz hile sitesini açınız.
candycrushsaga-gold

candycrushaltın-item
Her Hile için site vermeye gerek yok aslında gördüğünüz gibi Candy Crush Saga oyununu seçin ve istediğiniz hileyi seçin yeterli.
Hile sitesi yukarıda ki şekilde. Session Key bilginizi giriyorsunuz ve orada çıkan numaraları yazıp SUBMİT diyorsunuz. Yapacağınız tek şey bu.
Candy Crush Saga Session Key Nasıl Bulunur ?
Oyunun kenarına Geçerli Çerçeve –> Çerçeve Kaynağını Göster Diyorsunuz.
farmheroessaga

Kodlar ile dolu açılan bu sayfada Ctrl ve F tuşlarına basıp Session Key demeniz yeterli olacaktır. ” ” arasında kalan tüm harf ve rakamları kopyalıyorsunuz.
farmheroessaga2
Hileyi her uyguladığınızda 5 gold kazanıyorsunuz. Yani bir kaç saniye 2 Candy Crush Saga Gold kazanıyorsunuz. Canınız bittiğinde Can Hilesi uygulayarak Canları Fullüyorsunuz ve daha önemlisi güçlendircileri 100’er 100’er kazanıyorsunuz.
Hileden sonra oyundan görüntü ;
candycrushaltın-item2
Her 2 saniye de bir 5 Gold Candy Crush Saga gibi bir oyun için hiç de fena değil arkadaşlar. Candy Crush Saga Hileleri ve Facebook Oyun Hileleri için sitemizden ayrılmayın.
Not: Hile anlatım videosu yukarıda olup, King firmasın ait tüm hileler tek bir video da gösterilmiştir. Hilelerin yapılışı aynıdır. Biraz izledikten sonra istediğiniz oyunu seçip hilesini uygulayabilirsiniz.
SHARE

Yazar

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder

Hakaret,Küfür Gibi Anlam İçerirse Mesajınız Kesinlikle Yayınlanmıyacaktır

Slider